Geitenkaas Romig Zacht
De frisse geit. Zo een zes weken gerijpt en hiermee heerlijk fris en jong. Met het kaasschaaf op brood of op toast, met het mes op de borrelplank. Toegankelijk en fijn van geur. De geur is fris, evenals de smaak, dat bij iedere hap erkenning van gezondheid krijgt.
Smaak
Mild
Leeftijd
Zes Weken
Herkomst
Nederland
Melksoort
Geitenmelk
Gepasteuriseerd
Gepasteuriseerd
Vetgehalte
50+
Ambacht
Snijden is handwerk, hierdoor kan het zijn dat het gekozen gewicht afwijkt. Proefkaas hanteert een maximale afwijking van 8%. Dit betekent dat met 500 gram kaas het gewicht tussen de 460-540 gram zit.
Houdbaarheid
Proefkaas vacumeert kazen voordat ze op verzending gaan. Hierdoor is het effect op de kaas tijdens het transport minimaal. De houdbaarheidsdatum neemt hierdoor voor zachte kazen met weken, en voor harde kazen met maanden toe. Kaas is echter een levend product, haal het ruim voor consumptie uit de verpakking en laat het 'ademen' om de beste kwaliteit te krijgen.