Geitenkaas Belegen
Drie maanden gerijpt om met een mildpikante smaak aangesneden te worden. De kaas is mooi smaakvol, fris en ruikt ook zo. Zeer mooi voor de kaasplank, maar zeker ook om te snijden voor het brood.
Smaak
Romig Pikant
Leeftijd
Veertien Weken
Herkomst
Nederland
Melksoort
Geitenmelk
Gepasteuriseerd
Gepasteuriseerd
Vetgehalte
50+
Ambacht
Snijden is handwerk, hierdoor kan het zijn dat het gekozen gewicht afwijkt. Proefkaas hanteert een maximale afwijking van 8%. Dit betekent dat met 500 gram kaas het gewicht tussen de 460-540 gram zit.
Houdbaarheid
Proefkaas vacumeert kazen voordat ze op verzending gaan. Hierdoor is het effect op de kaas tijdens het transport minimaal. De houdbaarheidsdatum neemt hierdoor voor zachte kazen met weken, en voor harde kazen met maanden toe. Kaas is echter een levend product, haal het ruim voor consumptie uit de verpakking en laat het 'ademen' om de beste kwaliteit te krijgen.