Proefpakketten

Pakketten zijn altijd leuk om weg te geven en minstens zo leuk om te krijgen. Wat voor pakket er samengesteld moet worden blijkt vaak een lastig vraagstuk. Daarom is Proefkaas bezig met een aanbod van pakketten voor verschillende doeleinden, maar altijd om iemand te verblijden met het ingesloten ambrozijn! Uiteraard zijn hierbij de kazen en bieren gecombineerd die passend zijn.
Let wel, alle prijzen die Proefkaas aanbiedt zijn inclusief statiegeld.

Sale!

Maandpakket

€ 23,70 € 20,00
Sale!

Maandpakket

€ 23,70 € 20,00

Een gemêleerd pakket met voor ieder wat wils!

Iedere maand een ander pakket, en aangezien we staan te popelen om dit pakket online te zetten, plakken we de maand maart aan de daaropvolgende vast! Nadien volgt er een maandelijkse verandering, of opwaardering van het pakket van de maand!

Met een gedurft pakket in juli:

De bieren die aangekruist worden zijn de Craazy IPA, de Weizen van Maallust, de Tripel van Straffe Hendrik en de Blond van Barbar. Waar het diverse genot qua kaas wordt bepaald door de Vorarlbergkaas met Saffraan, de Blue Stilton en de Brabantse Blauwe, met als bol op de taart: Kaasbolletjes. Hierbij adviseren wij om de bieren van kwart over drie tot half zes op te gaan drinken, waar de kazen in tegengestelde richting afgesneden mogen worden!

Voor de bierproeverij! De Franziskaner kan zich heerlijk laten opvolgen door Blijvertje, waar vervolgens de Kwaremont Blond, St. Feuillien Blond en de Hoegaarden Grand Cru kunnen bruizen in het glas! Hierbij een geitenkaas met vermalen peper. 

Bierkrat

€ 5,00

Bierkrat

€ 5,00

Zelf het cadeau samenstellen! Dit kon natuurlijk altijd al bij Proefkaas, maar nu kan dit ook in een mooi bierkrat worden geplaatst, perfect voor de bierflessen en stukken kaas. 

Cadeauton

€ 5,99

Cadeauton

€ 5,99

Zelf de geschenkverpakking vullen! Met deze ton kan het pakket naar ieders wens worden vervuld! Uiteraard maken wij het pakket indien gewenst! 

Een Camembert, die zeker geproefd moet worden met de Kwaremont.

Een stuk oude geitenkaas, waarbij ''het lammeren'' zeker stopt met de Paix Dieu.

De Petit Tourtain, wiens ''bloemigheid'' heerlijk tot haar recht komt bij de Franziskaner.

De Formage du Larzac, die de hoffelijkheid van de ''Duchessse'' van Bourgogne aantoont.

Proefkaas

€ 10,00

Proefkaas

€ 10,00

Proefkaas! Hét pakket om lekker kazen te gaan proeven. Diverse soorten kaas, elke keer anders. 

Brabants Geluk

€ 14,99

Brabants Geluk

€ 14,99

Twee La Trappe Quadrupel die getapt kunnen worden in het meegeleverde La Trappe glas. Een St. Christoffel W-IPA, een Weizen Indian Pale Ale, die ook tot het Brabantsche nat behoort. Op de plank een heerlijk romige Brabants Blauw. 

Dit pakket bevat twee producten van sublieme kwaliteit. Gerustig kan hier een avond voor worden gezeten, want genoten, genoten zal er. Een Bevog speciale editie, waarbij de soort door u te bepalen is, met een bijpassend glas en een échte Oostenrijkse bergkaas!

 

Geniet, geniet nooit met mate!

De Blonde Anouk met het Blijvertje van brouwerij De Hobbel, gecombineerd met een Petit Tourtain.

Twee alcoholarme bieren met een heerlijke Camembert toegevoegd! 

Deze Paix Dieu en de oude geitenkaas gaan hand in hand samen! Het pikantje en het kristalletje van de geitenkaas wordt goed geblust door de Paix Dieu. 

Waardebon

€ 10,00

Waardebon

€ 10,00

Iemand zelf een pakket laten uitzoeken? Dat kan met deze waardebon! Al te verkrijgen vanaf €10,-

Kasteel Bruin

€ 24,95

Kasteel Bruin

€ 24,95

Het gedateerde bier! Deze unieke geschenkverpakking bevat een fles Kasteel Donker van ruim 10 jaar oud, met 2 bijpassende klassieke kasteelglazen. Het bier heeft haar houdbaarheidsdatum inmiddels gepasseerd, maar dit bier van Kasteel wordt enkel beter naarmate deze ouder wordt. Er kunnen geen garanties gegeven worden op de smaakevolutie, maar doordat dit bier steeds zeldzamer wordt, is deze het proberen meer dan waard! 

Onenigheid in de familie! De kazen, die allen afkomstig zijn van de geit, hebben allen een ander karakter. Voor de echte geitenkaasliefhebber een plateau om u tegen te zeggen. Met daarop een oude geitenkaas met heerlijke kristallen, waar de romigheid gewaarborgd is gebleven. Een zachte geitenkaas met vermalen pepers op de korst, die helemaal opgepeuzeld kan worden. Een geitenkaas, weder een zachte, met een fris en fruitige smaak. Deze bevat rauwe melk, waardoor de smaak lekker intens wordt. Waar tenslotte een geitenkaas met koriander en fenegriek het bal mag sluiten. Uiteraard gearmd met de andere drie kazen.

De smid gevangen in Arcen!? Jazeker, de parel van Hertog Jan, de Grand Prestige, komt uit Arcen. De Kolonist van brouwerij Maallust komt uit het voormalig gevangenisdorp Veenhuizen. Barbar wordt geproduceerd door Brouwerij Lefebvre, waarbij het woord ''fèvre'' smid betekent.

Dat kaas- en bier perfect samen blijkt wel als de aroma's van deze kaas de neus bereiken en het zuivel de mond: het bier-achtige opgesnoven, waardoor het ook geproefd wordt. Waarbij hier een heerlijke Kolonist én een Barbar bij gedronken wordt, kan de dag des vaders nauwelijks nog gebroken worden. Dit alles op een prachtige plank gemaakt van mangohout!

Leuk feitje: De mangohouten borrelplank zijn erg duurzaam. Enkel de oude mangobomen die geen vrucht meer dragen worden gebruikt, waardoor een ecologisch verantwoord product ontstaat.