Proefpakketten

Pakketten zijn altijd leuk om weg te geven en minstens zo leuk om te krijgen. Wat voor pakket er samengesteld moet worden blijkt vaak een lastig vraagstuk. Daarom is Proefkaas bezig met een aanbod van pakketten voor verschillende doeleinden, maar altijd om iemand te verblijden met het ingesloten ambrozijn! Uiteraard zijn hierbij de kazen en bieren gecombineerd die passend zijn.
Let wel, alle prijzen die Proefkaas aanbiedt zijn inclusief statiegeld.

Maandpakket

€ 25,00

Maandpakket

€ 25,00

Een gemêleerd pakket met voor ieder wat wils!

Iedere maand een ander pakket, en aangezien we staan te popelen om dit pakket online te zetten, plakken we de maand maart aan de daaropvolgende vast! Nadien volgt er een maandelijkse verandering, of opwaardering van het pakket van de maand!

Met deze maand enkel een greep van onze heerlijke kazen!

Chaource, wat wordt de onthouder jaloers!
Marcaire, gij worde zowaar een solaire!
Saint Marcellin, die versiert na het fretten de kin!
Herve l'Exquis, die blijft heerlijk plakken aan je kies!
Crottin, het lekkerste begin!
Livarot, ga er van genieten, weg achter je bureau!
Blu '61, hierbij scoor je ongetwijfeld een' hole in one'

Deze sieraden vergoelijken het astronomische pakket, oh wat zorgt dat voor heel veel pret!

Dit pakket is deze maand voor €25 te verkrijgen, bestel hem en we zullen je daarmee heel erg verblijden!

Daarbij komt er ook nog een verrassingskaas bij, dat zorgt voor een gezicht, net zo blij!

Samensmelting! Hoe leuk is dat, een kaas mét bier uit dezelfde stad, dezelfde brouwerij en dezelfde kwaliteit. Genietend van een fris bier met een mooi bijpassende kaas. Ons geluk kan niet op! Dit pakket includeert ongeveer 250gram kaas.

Vrienden

€ 19,95

Vrienden

€ 19,95

De Peré Joseph die bevriend is met het Blijvertje.
De Vorarlbergkaas die erg geliefd is door de Gouden Carolus Classic.
De Hertog Jan Grand Prestige die zijn edele vriend de Barbar Blond over zich heen laat sprenkelen.

Voor de bierproeverij! De Franziskaner kan zich heerlijk laten opvolgen door Blijvertje, waar vervolgens de Kwaremont Blond, St. Feuillien Blond en de Hoegaarden Grand Cru kunnen bruizen in het glas! Hierbij een geitenkaas met vermalen peper. 

Bierkrat

€ 5,00

Bierkrat

€ 5,00

Zelf het cadeau samenstellen! Dit kon natuurlijk altijd al bij Proefkaas, maar nu kan dit ook in een mooi bierkrat worden geplaatst, perfect voor de bierflessen en stukken kaas. 

Cadeauton

€ 5,99

Cadeauton

€ 5,99

Zelf de geschenkverpakking vullen! Met deze ton kan het pakket naar ieders wens worden vervuld! Uiteraard maken wij het pakket indien gewenst! 

Proefkaas

€ 10,00

Proefkaas

€ 10,00

Proefkaas! Hét pakket om lekker kazen te gaan proeven. Diverse soorten kaas, elke keer anders. 

Brabants Geluk

€ 14,99

Brabants Geluk

€ 14,99

Twee La Trappe Quadrupel die getapt kunnen worden in het meegeleverde La Trappe glas. Een St. Christoffel W-IPA, een Weizen Indian Pale Ale, die ook tot het Brabantsche nat behoort. Op de plank een heerlijk romige Brabants Blauw. 

De Blonde Anouk met het Blijvertje van brouwerij De Hobbel, gecombineerd met een Petit Tourtain.

Twee alcoholarme bieren met een heerlijke Camembert toegevoegd! 

Deze Paix Dieu en de oude geitenkaas gaan hand in hand samen! Het pikantje en het kristalletje van de geitenkaas wordt goed geblust door de Paix Dieu. 

Waardebon

€ 10,00

Waardebon

€ 10,00

Iemand zelf een pakket laten uitzoeken? Dat kan met deze waardebon! Al te verkrijgen vanaf €10,-

Kasteel Bruin

€ 24,95

Kasteel Bruin

€ 24,95

Het gedateerde bier! Deze unieke geschenkverpakking bevat een fles Kasteel Donker van ruim 10 jaar oud, met 2 bijpassende klassieke kasteelglazen. Het bier heeft haar houdbaarheidsdatum inmiddels gepasseerd, maar dit bier van Kasteel wordt enkel beter naarmate deze ouder wordt. Er kunnen geen garanties gegeven worden op de smaakevolutie, maar doordat dit bier steeds zeldzamer wordt, is deze het proberen meer dan waard! 

Onenigheid in de familie! De kazen, die allen afkomstig zijn van de geit, hebben allen een ander karakter. Voor de echte geitenkaasliefhebber een plateau om u tegen te zeggen. Met daarop een oude geitenkaas met heerlijke kristallen, waar de romigheid gewaarborgd is gebleven. Een zachte geitenkaas met vermalen pepers op de korst, die helemaal opgepeuzeld kan worden. Een geitenkaas, weder een zachte, met een fris en fruitige smaak. Deze bevat rauwe melk, waardoor de smaak lekker intens wordt. Waar tenslotte een geitenkaas met koriander en fenegriek het bal mag sluiten. Uiteraard gearmd met de andere drie kazen.

De smid gevangen in Arcen!? Jazeker, de parel van Hertog Jan, de Grand Prestige, komt uit Arcen. De Kolonist van brouwerij Maallust komt uit het voormalig gevangenisdorp Veenhuizen. Barbar wordt geproduceerd door Brouwerij Lefebvre, waarbij het woord ''fèvre'' smid betekent.

Dat kaas- en bier perfect samen blijkt wel als de aroma's van deze kaas de neus bereiken en het zuivel de mond: het bier-achtige opgesnoven, waardoor het ook geproefd wordt. Waarbij hier een heerlijke Kolonist én een Barbar bij gedronken wordt, kan de dag des vaders nauwelijks nog gebroken worden. Dit alles op een prachtige plank gemaakt van mangohout!

Leuk feitje: De mangohouten borrelplank zijn erg duurzaam. Enkel de oude mangobomen die geen vrucht meer dragen worden gebruikt, waardoor een ecologisch verantwoord product ontstaat.

Kerst met Proefkaas

De leukste en gezelligste tijd van het jaar komt sneller dan gedacht wordt. Proefkaas heeft enkele pakketten gemaakt om uw werknemers, partners en relaties te bedanken voor het bijzonder jaar 2020! Heeft u onze kerstfolder al gezien? Vraag hem gerust aan, zodat u er rustig doorheen kunt bladeren. Uiteraard is het ook mogelijk een door u samengesteld pakket te kiezen, dit passend bij diegene die het pakket in ontvangst zal nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via info@proefkaas.nl of via ons telefoonnummer 06-11854906.