Proefpakketten

Pakketten zijn altijd leuk om weg te geven en minstens zo leuk om te krijgen. Wat voor pakket er samengesteld moet worden blijkt vaak een lastig vraagstuk. Daarom is Proefkaas bezig met een aanbod van pakketten voor verschillende doeleinden, maar altijd om iemand te verblijden met het ingesloten ambrozijn! Uiteraard zijn hierbij de kazen en bieren gecombineerd die passend zijn.
Let wel, alle prijzen die Proefkaas aanbiedt zijn inclusief statiegeld.

Proeftas

€ 24,95

Proeftas

€ 24,95

Nog niets voor de Bourgondische, visite- of proefavond? Wellicht is dit pakket de oplossing. Een oude geitenkaas, de Twentse Bunkerkaas en de abdijkaas Pere Joseph als kaasinhoud. Sint Christoffel Blond, Hobbel Blijvertje en Brasserie Caulier Paix Dieu heten de bieren. Met als toegevoegde waarde een zak kaaswafels.

Sale!

Maandpakket

€ 27,00 € 23,00
Sale!

Maandpakket

€ 27,00 € 23,00

Een gemêleerd pakket met voor ieder wat wils!

Iedere maand een ander pakket!

De Banon, het met rauwe melk bereidde geitenkaasje, gewikkeld in kastanjeblad. De Saint Marcellin, de kaas, als je het wat langer laat rijpen, heerlijk uit te lepelen is. De Queso Romero Oveja, de met rauwe schapenmelk bereidde kaas. En de Bleu d'Auvergne, een kruidige kaas gemaakt in het vulkanisch gebied van Auvergne, toegevoegde blauwstructuur maakt het af.

De Ritterbock van Konig Ludwig, bier van Koniglicher Hoheit, een Duits Bockbier. DubbelBock van DutchBargain, een Bockbier met Zeeuwse roots. Tureluur Rozemarijn Tripel, rozemarijn op de kaas, rozemarijn in het bier, succes gegarandeerd. Leffe Blond, de Belgische klassieker, toegankelijk en verfrissend. Sale!

Herfst

€ 19,40 € 15,45
Sale!

Herfst

€ 19,40 € 15,45

Nu de dagen korter worden en de avonden zwoeler, past er een goed verwarmend bier bij! Een mooie introductie is dat er nu bij elke drie bieren één extra bier gratis erbij wordt geleverd. Een leuke start, al zeggen we het zelf! En daar een heerlijke Mont d'Or bij, laat de herfst maar beginnen!!

Surprise Bierbox

€ 21,95

Surprise Bierbox

€ 21,95

De ultieme bierkenner? Acht speciale bieren waar de etikettering niet laat zien om welk biertype het gaat. Een uitdagend pakket voor de bierliefhebbers, maar ook voor de nieuwsgierige liefhebber die het bierlandschap wil verkennen.

 

Na het proefformulier ingevuld te hebben, volgt er bij de antwoorden een uitgebreide uitleg. 

Gekroond pakket

€ 9,50

Gekroond pakket

€ 9,50

Samensmelting! Hoe leuk is dat, een kaas mét bier uit dezelfde stad, dezelfde brouwerij en dezelfde kwaliteit. Genietend van een fris bier met een mooi bijpassende kaas. Ons geluk kan niet op! Dit pakket includeert ongeveer 250gram kaas.

Brievenbuskaas

€ 2,75

Brievenbuskaas

€ 2,75

Zo dun dat het gewoon door de brievenbus past. Heerlijke harde kazen zo gemakkelijk besteld en groot genoeg om gulzig te genieten! 

De geit omringt door bier

€ 17,50

De geit omringt door bier

€ 17,50

Voor de bierproeverij! De Franziskaner kan zich heerlijk laten opvolgen door Blijvertje, waar vervolgens de Kwaremont Blond, St. Feuillien Blond en de Hoegaarden Grand Cru kunnen bruizen in het glas! Hierbij een steeds diverse geitenkaas. 

Bierkrat

€ 5,00

Bierkrat

€ 5,00

Zelf het cadeau samenstellen! Dit kon natuurlijk altijd al bij Proefkaas, maar nu kan dit ook in een mooi bierkrat worden geplaatst, perfect voor de bierflessen en stukken kaas. 

Cadeauton

€ 5,99

Cadeauton

€ 5,99

Zelf de geschenkverpakking vullen! Met deze ton kan het pakket naar ieders wens worden vervuld! Uiteraard maken wij het pakket indien gewenst! 

Proefkaas

€ 10,00

Proefkaas

€ 10,00

Proefkaas! Hét pakket om lekker kazen te gaan proeven. Diverse soorten kaas, elke keer anders. 

Brabants Geluk

€ 14,99

Brabants Geluk

€ 14,99

Twee La Trappe Quadrupel die getapt kunnen worden in het meegeleverde La Trappe glas. Een St. Christoffel W-IPA, een Weizen Indian Pale Ale, die ook tot het Brabantsche nat behoort. Op de plank een heerlijk romige Brabants Blauw. 

Anouk hobbelt door het bloemenveld

€ 9,95

Anouk hobbelt door het bloemenveld

€ 9,95

De Blonde Anouk met het Blijvertje van brouwerij De Hobbel, gecombineerd met een Petit Tourtain.

Alcoholarm genieten in de lente

€ 9,95

Alcoholarm genieten in de lente

€ 9,95

Twee alcoholarme bieren met een heerlijke Camembert toegevoegd! 

Vrede met de geit

€ 7,65

Vrede met de geit

€ 7,65

Deze Paix Dieu en de oude geitenkaas gaan hand in hand samen! Het pikantje en het kristalletje van de geitenkaas wordt goed geblust door de Paix Dieu. 

Waardebon

€ 10,00

Waardebon

€ 10,00

Iemand zelf een pakket laten uitzoeken? Dat kan met deze waardebon! Al te verkrijgen vanaf €10,-

Kasteel Bruin

€ 24,95

Kasteel Bruin

€ 24,95

Het gedateerde bier! Deze unieke geschenkverpakking bevat een fles Kasteel Donker van ruim 10 jaar oud, met 2 bijpassende klassieke kasteelglazen. Het bier heeft haar houdbaarheidsdatum inmiddels gepasseerd, maar dit bier van Kasteel wordt enkel beter naarmate deze ouder wordt. Er kunnen geen garanties gegeven worden op de smaakevolutie, maar doordat dit bier steeds zeldzamer wordt, is deze het proberen meer dan waard! 

De smid gevangen in Arcen

€ 16,95

De smid gevangen in Arcen

€ 16,95

De smid gevangen in Arcen!? Jazeker, de parel van Hertog Jan, de Grand Prestige, komt uit Arcen. De Kolonist van brouwerij Maallust komt uit het voormalig gevangenisdorp Veenhuizen. Barbar wordt geproduceerd door Brouwerij Lefebvre, waarbij het woord ''fèvre'' smid betekent.

Dat kaas- en bier perfect samen blijkt wel als de aroma's van deze kaas de neus bereiken en het zuivel de mond: het bier-achtige opgesnoven, waardoor het ook geproefd wordt. Waarbij hier een heerlijke Kolonist én een Barbar bij gedronken wordt, kan de dag des vaders nauwelijks nog gebroken worden. Dit alles op een prachtige plank gemaakt van mangohout!

Leuk feitje: De mangohouten borrelplank zijn erg duurzaam. Enkel de oude mangobomen die geen vrucht meer dragen worden gebruikt, waardoor een ecologisch verantwoord product ontstaat.

Kerst met Proefkaas

De leukste en gezelligste tijd van het jaar komt sneller dan gedacht wordt. Proefkaas heeft enkele pakketten gemaakt om uw werknemers, partners en relaties te bedanken voor het bijzonder jaar 2020! Heeft u onze kerstfolder al gezien? Vraag hem gerust aan, zodat u er rustig doorheen kunt bladeren. Uiteraard is het ook mogelijk een door u samengesteld pakket te kiezen, dit passend bij diegene die het pakket in ontvangst zal nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via info@proefkaas.nl of via ons telefoonnummer 06-11854906.