Proef IPA

IPA, of I.P.A staat voor India Pale Ale is een van oorsprong Engels bier. Het verhaal gaat dat het bier is gebrouwen, zodat de zeevaarders deze mee kon nemen naar woeste wateren, waar dit bier lang houdbaar bleef. De IPA wordt gekenmerkt door haar hoppige en veelal bittere smaak. Dit omdat vele India Pale Ales met meerdere hopsoorten wordt gebrouwen. IPA is met een enorme opmars bezig, waardoor wij met alle liefde laten tonen:

Uitverkocht

I Remember my first check-in

€ 4,99
Uitverkocht
Uitverkocht

I Remember my first check-in

€ 4,99

Een collaboratie van zowel brouwerij als soort bier! Dit bier is gebrouwen door Dutch Ipa en Uiltje, waar de biersoorten ''Sour'' en ''IPA'' ''geblended'' zijn. Oftewel, dit fantastische bier, dat gebrouwen is ter gelegenheid van het 10- jarige jubileum van Untappd, heeft een mooi zuurtje en perfect bitterje die met alle nuances gedronken kunnen worden. Een eenmalige uitgaaf, waar er nog enkele rusten in de voorraden.

Uitverkocht

Big Little Thing Imperial IPA tart de brouwlogica! Deze volmoutige IPA met 9% alcohol heeft een hoppig karakter met een tamme zoetheid, die perfect in verhouding is. Het tropische blikje refereert aan het tropisch karakter dat tijdens het dryhoppen op komt zetten. Doordat de brouwers niet wachten tot de vergisting ten einde is, maar in het actieve vergistingsproces extra hop erbij voegen, komen er diverse aroma's vrij.

Leuk feitje: dryhoppen is het (vaak voor de tweede keer) toevoegen van hop, tijdens of direct na het vergistingsproces.

Uitverkocht

Vijf soorten hop, ladingen mout, haver en tarwe zorgen voor een fantastisch bier! Deze zware IPA met 9% alcohol heeft mooie fruitige tonen van mango, citrus en meloen. Het hoppige karakter die dit bier is perfect in combinatie met het moutige volume.

 

''Als een niet- IPA liefhebber geniet ik toch van dit bier. De scherpe randjes zijn eraf'' -TB-

Leuk feitje: Wist je dat Sierra Nevada zowel in Europa als in Amerika te vinden is?

Uitverkocht

Sierra Nevada trio pakket

€ 7,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Sierra Nevada trio pakket

€ 7,95

Het beste van Sierra Nevada in het authentieke meegeleverde glas!

De perfecte dorstlesser voor de bestuurder! Deze alcoholvrije (<0,5) IPA is vol van smaak en het valt zeker niet op dat de alcohol onttrokken is. Tijdens het drinken van deze parel beleven de papillen hoppige en licht bittere tonen.

 

Leuk feitje: Wist je dat dit bier sinds 2017 bestaat?