Kaasplanken

Glazen schoon, speciaal bier gekoeld, statafels paraat, maar nu moet ik de kazen nog naar gewenst formaat snijden. Uiteraard helemaal niet erg om het allemaal zelf te doen, het siert je zelfs, maar Proefkaas helpt je graag een handje. Een kaasplateau vanaf 4 personen tot oneindige mensenmassa's. Proefkaas vindt het fijn om erbij in te springen, want als het om kaas gaat, dan worden wij dolgelukkig!

Drie personen op bezoek waarbij jij de gasten mag ontvangen? Een goede start wanneer de gasten dit plateau tevoorschijn zien komen. Vier verschillende soorten kaas van ca.200 gram pronken op deze palmhouten borrelplateau. De kazen op de foto zijn niet standaard, het plateau kan ingevuld worden zoals jij wenst, of laat het aan proefkaas over!

 

Wanneer Proefkaas niet kan garanderen dat de kazen -wanneer ze al op de borrelplank liggen- vers aankomen, zal Proefkaas deze vacumeren, zodat het enkel nog opgemaakt hoeft te worden.

 

Vier personen is een indicatie, uiteraard kan er ook met meer/minder personen van worden gegeten.

Zes personen kunnen getuige zijn van deze kaasplank! Want veel meer dan het kaasplateau zal er niet overblijven. Zes verschillende soorten kazen van ca.150 gram zullen de bestemming in de eetschacht krijgen. Zes diverse kazen liggen op een palmhouten plateau, dat ervoor zorgt dat de structuur van de kaas behouden blijft. De kazen op de foto zijn niet standaard, het plateau kan ingevuld worden zoals jij wenst, of laat het aan proefkaas over!

 

Wanneer Proefkaas niet kan garanderen dat de kazen -wanneer ze al op de borrelplank liggen- vers aankomen, zal Proefkaas deze vacumeren, zodat het enkel nog opgemaakt hoeft te worden.

 

Zes personen is een indicatie, uiteraard kan er ook met meer/minder personen van worden gegeten.

Een groot feest in het verschiet? Proefkaas lijkt het leuk de kaasplanken op dit feest te laten presenteren. Met ca. 9 verschillende kazen op dit borrelplateau van ca. 300 gram, heb je voor iedere kaasliefhebber gegarandeerd plezier! Deze diverse kazen worden, alvoor ze opgesmikkeld kunnen worden gelegd op een palmhouten plateau, dat ervoor zorgt dat de structuur behouden blijft. 

 

Wanneer Proefkaas niet kan garanderen dat de kazen -wanneer ze al op de borrelplank liggen- vers aankomen, zal Proefkaas deze vacumeren, zodat het enkel nog opgemaakt hoeft te worden.

 

Vijftien personen is een indicatie, uiteraard kan er ook met meer/minder personen van worden gegeten.