Aanverwanten

Wij van Proefkaas houden van pure smaken! Smaken die te onderscheiden zijn. Wij van Proefkaas begrijpen echter ook dat sommige smaken niet voor een ieder weggelegd zijn. Dit kan als oorzaak hebben dat de smaak te sterk is. Er wordt bij ons gedacht in oplossingen, dus daar is iets moois voor gevonden: confituur. Dip het naar eigen zeggen stukje te smaakvolle kaas in de confituur, en merk dat het zoete van de confituur de smaakpapillen ietwat minder doet exploderen. Het voornaamste is wel om te blijven genieten van het mooiste wat zuivel te bieden heeft!

Heerlijke zoete mosterd met de naaldjes van dille. Deze pasta kan goed gecombineerd worden met de pikante en oude kazen.

Een heerlijke zoete pasta gemaakt van rode druiven. Deze pasta kan goed gecombineerd worden met de blauwader kazen.

Deze confituur, gemaakt van ananas, gember en kruiden past perfect bij de abdij- en witschimmelkazen! 

Voor erbij

Ook ''voor erbij'' beginnen we een selectie te vormen. Voor men, die wij ook wel de boergondier noemen, die geen genoeg kan krijgen van kaas. Voor diegene, die wij ook wel de beproever noemen, die het lastig vinden om gelijk met de smaakvolle kazen te beginnen. Voor deze mensen hebben wij de aanverwanten van de kaaswereld!

Kaaswafels

€ 2,00

Kaaswafels

€ 2,00

De wafels uit Boedapest! Heerlijk ziltige kaaswafels uit de Hongaarse hoofdstad waar geen genoeg van gekregen kan worden! Heerlijk voor erbij!

Wereld stad, wereld haven, wereld kaas. De bollen zijn gedoopt met oude kaas. Er zijn vele wegen die leiden naar Rome, want met deze kaas (bolletjes) beginnen, eindigen met een smaakvolle kaas, om uiteindelijk onthaald te worden als held. De kaasreis is een mooie trip! 

Kaasstengels

€ 2,75

Kaasstengels

€ 2,75

Stengels om de brug naar de kaaswereld te bouwen! Begint hier, met oude kaas bedekt tarwebloem, om vervolgens een echte oude kaas te proberen. 

Proefglas

€ 1,95

Proefglas

€ 1,95

Samen proeven! Gezelligheid en spraakstof gegarandeerd met deze glazen. Wat is er nu leuker om samen te discusseren over de smaken van bier?