Proef Aanbiedingen

Elk product van Proefkaas verdient het om volledig in de schijnwerpers te staan. Doordat wij elk product bijzonder vinden door het verhaal, de uitstraling, maar voornamelijk de smaak, zetten we diverse producten in het zonnetje. Dit rouleert en zo valt te zien dat elke keer een ander product opduikt, bekend of minder bekend.

Of Proefkaas gek is geworden?

Wanneer jij kiest voor een bierproeverij met acht verschillende bieren, maakt Proefkaas er gratis een prachtig proefplateau bij met de diverse kazen en worsten.

Zo kun jij als genieter extra genieten van ''het ambrozijn naar uw believen''.

 

Proefkaas geeft deze proeverij op locatie, dus bij het adres dat wordt opgegeven. De acht verschillende speciaalbieren kunnen we samen uitzoeken, maar uiteraard kan dit ook naar wens worden gerealiseerd. 


Heerlijk proeven met zijn allen* bij jouw thuis, hoe leuk is dat?

*Dit aanbod geldt vanaf vier personen.

Nu in één van de drie(!) maandpakketten, 1,2,3,4 of 5 extra kazen in 'Proefkaas'! Bij het pakket van €9,95 ontvang je één extra kaas, bij het pakket van €19,95 twee extra kazen, en zo oplopend. Proefkaas, hét pakket om lekker kazen te gaan proeven. Diverse soorten kaas, elke keer anders. Als de keuze er voor een  hogere klasse ligt, worden de kazen steeds exclusiever. Uiteraard kun je in het opmerkingenveld aangeven wanneer dit niet gewenst is.

Sale!

Trio Bertinchamps + één gratis

€ 12,00 € 11,95
Sale!
Sale!

Trio Bertinchamps + één gratis

€ 12,00 € 11,95

Blond, Bruin, Tripel, voor ieder wat wils! De drie klassieke bierstijlen van Bertinchamps inclusief glas. Drie klassieke stijlen, drie halve liters, lekker voor eigen consumptie, maar ook prima te delen. Raadzaam is om van licht naar zwaar te drinken, zo blijft elke smaak heersen bij inname.

Nu in één van de drie(!) maandpakketten, 1,2,3,4,5,6 of 7 extra bieren in 'Proefbier'! Bij het pakket van €9,95 ontvang je één extra bier, bij het pakket van €19,95 twee extra bieren, en zo oplopend. Proefbier! Hét pakket om lekker bieren te gaan proeven. Diverse soorten bier, elke keer anders.

Sale!

Maandpakket Oktober: Proefworst

€ 27,50 € 21,95
Sale!
Sale!

Maandpakket Oktober: Proefworst

€ 27,50 € 21,95

Nu in één van de drie(!) maandpakketten van Proefkaas! Proefworst: Alle worsten van Proefkaas in één pakket! 16 worsten om heerlijk van te genieten.

Sale!

Internationale kazen

€ 13,95 € 9,95
Sale!
Sale!

Internationale kazen

€ 13,95 € 9,95

Kazen uit verschillende landen! Met La Ramée, de bierkaas uit Belgie, met romig en moutig zuivel, waar een klein pikantje tevoorschijn komt. Met Fontina, de Italiaanse schoonheid, met halfhard zuivel, volle smaak en karakter. Met Wasabikaas, wasabi; een specerij uit de ietwat scherpe Japanse keuken, wel gemaakt door Neerlandsche kaasmakers! Wasabikaas heeft een scherp en robuust karakter. Met Zuid-hollandsche Oude, gemaakt te Holland, waar de eiwitten zijn gekristaliseerd, het rijpingsproces gedurende één jaar heeft standgehouden en de smaak prachtig in balans is!

Vier kazen, genieten alom!

Sale!

De Bevog Familie

€ 59,45 € 50,00
Sale!
Sale!

De Bevog Familie

€ 59,45 € 50,00

De vier meest speciale bieren van de Bevog Brouwerij! Met de Hagger Blue en Pink van het jaar 2020 en de Bevog Dreams en 2021 van dit jaar, kan het geluk niet op! Urenlang plezier en intens smaakgenot! Inclusief de twee glazen

Sale!

VandeStreek 3565BC

€ 4,60 € 3,95
Sale!
Sale!

VandeStreek 3565BC

€ 4,60 € 3,95

Deze Imperial Porter is niet zo oud als de naam doet vermoeden! Wel heeft het gerstenat gelegen op whiskeyvaten die de intensiteit in het bier heeft gekregen. De tinten van whiskey, met de daarbij behorende rokerige afdronk, zorgen dat dit bier van 11,2% alcohol een bier is waar U tegen moet worden gezegd! Geniet, geniet nooit met mate, wel met kalmte! Het bier heeft inmiddels haar datum overschreden, maar de smaakevolutie is des te beter geworden.

Leuk feitje: Het bier heeft gerijpt op de postcode: 3565BC

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Sale!

Kwakpakket

€ 26,00 € 19,95
Sale!
Sale!

Kwakpakket

€ 26,00 € 19,95

Het bier dat thuishoort in een koetsierglas! Zowel het glas als het bier heeft een eigenaardige vertoning. Dit krachtige amberkleurige bier met 8,4% alcohol heeft een zeer lange afdronk met een kwak karamel. Voordelig, want zo kan er extra lang van dit Vlaamse bier genoten worden!

 

Leuk feitje: Het glas paste perfect in een C-vormige haak, waar de koetsiers het niet konden laten om tijdens het rijden, het er meermaals uit te pakken. Gelukkig heeft deze C-vormige haak plaats gemaakt voor een heus plateau, zodat het een prachtig aanblik op tafel is.

Sale!

Overjarige Komijnekaas

€ 1,49 € 1,25
Sale!
Sale!

Overjarige Komijnekaas

€ 1,49 € 1,25

Het Midden-Oosten in een Hollands jasje! Misschien wel dankzij de VOC- lieden bestaat deze prachtige kaas. De komijnzaadjes die verweven zitten in het zuivel zijn duidelijk waar te nemen in de smaak. De kaas heeft 18 maanden gerijpt in het pakhuis, waardoor deze veel vocht heeft verloren en de intensiteit van de smaak vooruit liep. Een fantastische borrelkaas!


Biertip: Gouden Carolus Classic